– Trgovi – Ulice – Parkirališta – Spomenici – Plaže – Sunčališta – Gradske zidine …

Javne Površine

Generalna čišćenja

Specijalna pranja i čišćenja zapuštenih podloga, vraćanje “stare slave” trgovima, kipovima…

Zaštita

Zaštitni premazi i impregnacije koje jednom generalno očišćenu površinu održavaju besprijekornom i zdravom kao rješenje tekućem problemu učestalog zaprljanja bilo prirodnog izvora ili od strane ljudske ruke.

Periodično održavanje

Tekuće održavanje kao najsigurniji alat protiv učestalih kontaminata kao što su žvakaće gume, tanin i smola te ostali ljudski i prirodni uzroci najčešćih problema gradskih ulica.

Po uzoru na neke gradove diljem države, srcu smo primili parolu koja prepričava kako je grad lijep onoliko koliko je čist. Osim funkcionalnih čišćenja koja se najčešće obavljaju u protuklizne svrhe ( uklanjanje algi, mahovina, lišajeva… ), te estetski prijeko potrebnih kao na primjer vandaliziranje površina grafitima, cilj nam je društvu pružiti čistu i ugodnu okolinu specijalizacijom koju redom usvajaju sva komunalna poduzeća s kojima stupimo u kontakt. Bio problem zgrada koja “bode u oči” svojom prljavom fasadom, trg prepun žvakačih guma ili standardnih zaprljanja nastalih uslijed godina nemilosti vremenskih uvjeta na obližnjem spomeniku, želja nam je svima ugoditi boravak u gradu redom i čistoćom koju jedino HydroClean može pružiti. Neki monumentalni objekti koji krase gradski krajolik znaju nažalost nestručnim održavanjem u lošoj mjeri pridonositi dojmu samoga grada, što u turistički orijentiranom centru kao što je Istra zasigurno ne pomaže rastu istoga. HydroClean raspolaže osobljem koje je u velikoj mjeri: – stručno – kompetentno – iskusno – školovano. Osim samog osoblja, specijalna mehanizacija HydroClean-a je strateški koncipirana kako bi što bolje pridonijela upravo problemu trgova, ulica, plaža, spomenika i sl. U tim smo redovima našli mjesta i dobrotvornim akcijama na koje smo uvijek spremni kako bi olakšali i uljepšali boravak u našim gradovima.  

Preko 15god iskustva

Više od 15god kombiniranog iskustva omogućava brzo i precizno prepoznavanje problematike po prvoj inspekciji terena što znači: – sigurne procjene troškova – rješavanje problema bez izmjene strukture površine – skraćeno vrijeme radova – stručno savjetovanje

Kontaktirajte nas

Vrhunac opreme

Predimenzionirani strojevi i vječiti izbor top grade proizvoda na tržištu nam dozvoljavaju akciju gdje do sada nije bilo moguće, kao npr u slučaju podvodnih visokotlačnih pranja, a istovremeno ne puštaju mjesto greškama koje čine amaterski ili hobby orijentirani alati.

Kontaktirajte nas

Poštovanje prema struci

Isto nas je uskoro dovelo na dobar glas i među konzervatorskim tijelima koja brinu o postojanosti nekih od najstarijih i najzaštićenijih objekata u regiji. Profesionalan pristup, poslovni odnos s ugovornim partnerima i bližih klijenata imenu HydroClean je zajednički začin rečenici “dobar se glas daleko čuje”.

Kontaktirajte nas

Politika "korak više"

Jedno od najčvršćih uvjerenja HydroClean vodstva je isticanje iz mase. Odnosno obaveza koju smo zacrtali sami sebi koja nas tjera da po svakom novom poslu napravimo korak više, da uvijek pružimo najkvalitetniju uslugu, najbolju cijenu, da se posebno pobrinemo oko svake najmanje mrlje, te da se za nama odrađen posao uvijek smiješi. Takav nam je pristup omogućio najbogatije reference, najbolju reklamu, te u konačnici poslovanje bez ijedne reklamacije.

Kontaktirajte nas
[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”rounded” icons_location=”top” col_number=”4″ counts=”true” counts_num=”0″ total=”true” outer_color=”dark” network_names=”true”]