Dosta Vam je trovanja skupim kiselinama pri čišćenju kupatila ili kuhinje?

HydroClean ekipa će Vam pomoći besplatnim savjetima o tretiranju kontaminata kao što je tvrdoglavi a sveprisutni kamenac. Skidanje kamenca u profesionalnim čišćenjima obavljamo nizom iznimno snažnih i opasnih tvari kao što su koncentrirane kiseline. Sulfaminska kiselina, fosforna kiselina, čak i solna kiselina u pravoj mjeri. Nažalost, mnogi posegnu za tako drastičnim solucijama što iz ne znanja, što ponukani lošim savjetima nestručnih ljudi, te se uskoro nađu u zagušljivom isparavanju opasne kemije koja će vrlo vjerovatno oštetiti tretiranu površinu. Rješenje je u biti mnogo jeftinije, jednostavnije, a i sigurnije.

Alkoholni ocat. Najobičniji alkoholni ocat će Vam u iznimno kratkom roku dovesti kupatilo do savršenog stanja ukoliko Vam vodeni kamenac stvara ikakve probleme. Čak najtvrdokorniji kamenac na bilo kojim materijalima (keramika, emajl, inox, krom, nikal…) se uklanja već sa najmanjom količinom alkoholnog octa. Priznajemo, miris nije baš ravan većini parfema koje nalazite na polici u kupatilu, ali kad bolje pomislite, miris solne kiseline na primjer nije ništa ugodniji. Niti je zdraviji za Vaša pluća. A iskreno, nije niti za materijale koje najčešće nalazimo u kupaonicama ili kuhinjama.

 

Na slici, tretman kraći od 2min sa manje od 0,5dl octa:

Nanesite čisti alkoholni ocat na špinu, kadu, pločice ili umivaonik špricom ili spužvom. Za one manje štedljive naravi i u žurbi, polijevanje izgleda također kao zadovoljavajuća solucija.
Ostavite ga 5 minuta i isperite vodom. Tako to radi HydroClean.

Voila!
Nema trljanja, nema zagađenja, nema opasnosti po uništavanju WC galanterije, cijevi, sjajnih dijelova, nema nadraženih očiju, čekanja satima ni nikakve znanosti dostojne dr Baltazara.
Nanesete ga 5min prije tuširanja pa “usput” isperete vodom i svako sljedeće čišćenje je još jednostavnije i brže.
Ostanite sa nama za saznati novosti i trikove iz svijeta čišćenja koje proizlaze iz više od 15god iskustva!